Fuqia e reklamës në mediat sociale

Ndryshe nga mediat tradicionale (televizioni, radio, gazeta, etj.), mediat sociale (shoqërore) janë media e popullit ku…

Kompjuteri dhe cilësia e jetës!

A e bëni do gjithnjë lidhjen se si përdorimi i kompjuterit ndikon te cilësia e jetës…

8 rregulla për të ruajtur djathin dhe gabimin që e bëjmë të gjithë!

1.Në kantinë apo në frigorifer? Me përjashtim të djathërave të freskëta, rikotës dhe mocarelës, kantina është…

Zaev mohon se është kërcënuar nga Ahmeti me largim nga Qeveria nëse ASH-së nuk i merret Ministria e Shëndetësisë

Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev në emisionin Rruga drejt në Alsat M duke folur për marrëdhëniet…

Filmat e preferuar në periudhën e festave të fundvitit!

Çdo vit në periudhën e festave të fundvitit shtohet interesi për filma të vjetër me temën…

Maqedoni, huamarrja me letra shtetërore me vlerë në vitin 2018 do të arrijë 5.454 miliardë denarë

Vlera maksimale e nivelit të huamarrjes me dhënien e letrave shtetërore me vlerë në tregun vendor…

Dr. Jaime Dy-Liacco, doktori zbuloi ilaçin kundër diabetit!

Diabeti është sëmundje shumë serioze e cila mund të ketë pasoja të rënda nëse nuk trajtohet…

Shëndetësi, më mirë të vraponi apo të flini në mëngjes?

Debati midis ekspertëve mbi atë që është më e mira për trupin tonë: të qëndrosh mbuluar…

Etruskёt, populli i veҁantё nёn hijen e romakёve

Pothuajse askush nuk i njeh etruskёt, kultura e parё e zhvilluar nё Italinё antike. Ekspozita nё…