Mogerini në fillim të marsit viziton Ballkanin

Përfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Evropian Federica Mogherini javën e ardhshme do ta vizitojë Ballkanin

Siç njofton Tanjug, kjo vizitë do të jetë pjesë e turneut Ballkanik, nga ku shefja e diplomcaisë evropiane prej 1 marsit deri më 4, do ta vizitojë Shqipërinë, Kosovën, Bosnjën dhe Hercegovinën, Serbinë, Malin e Zi dhe Maqedoninë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *