Vazhdon beteja e qytetarëve dhe zjarfiksave për shuarjen e vatrave të zjarit në Zajaz.

Digjen hapësira të mëdha pyjore në Zajaz dhe Drogomisht pamje nga @Drogomishti Vogel

LËVIZJA BESA NË KËRÇOVË KËRKON UNIFIKIMIN E LISTËS SË KËSHILLTARËVE ME ALEANCËN PËR SHQIPTARËT DHE FAKTORËT E TJERË RELEVANTË.

Deri te: Aleanca për shqiptarët – Kërçovë LËVIZJA BESA NË KËRÇOVË KËRKON UNIFIKIMIN E LISTËS SË…

Imeri konsiderohet një përforcim i rëndësishëm për Kamzën

Kamza nuk di të ndalet në merkato. Pasi blindoi portën me Argent Halilaj, rregulloi mbrotjen me…

Rama jep detaje për shpalljen e 2018-ës, “Vit Mbarëkombëtar i Skënderbeut”

Kryeministri Rama jep detaje për vendimin e parë të qeverisë së re, shpalljen e 2018-ës, Vit…

Xhelil Aasani prezentohet me fanellën KUQEZI të Shkëndijës

Shkëndija edhe zyrtarisht prezanton përforcimin e fundit Xhelil Asanin. Pasi arriti marrëveshje ditë më parë, 21…

Kush është terroristi? -nga Gj.Çeliku

Të quash terroristë dhe ekstremistë të gjithë myslimanët, kjo dhemb fortë, sepse terrorizmi i sotshëm në…

Më 9 shtator do të mblidhet seanca e parë parlamentare për legjislaturën e re

Seanca e parë parlamentare për legjislaturën e re do të mblidhet më 9 shtator, në orën…

“Jugosllavia e Re” – Votuesit shqiptarë i çon te partia maqedonase; Opinon nga B.Leka

BDI e Ali Ahmetit duket se do t’i dërgojë gjithë votuesit shqiptarë tek partia maqedonase, LSDM-ja…

Edhe administratorëve të BDI-së u kërkohet t’i kthejnë paratë

Lëvizja Popullore për Maqedoninë (LPM) ka përshëndetur vendosmërinë e qeverisë që t’i kthejë paratë nga 166…