Vlorë, ministrat e rinj takohen sot me Kryeministrin Rama

Një ditë pas zyrtarizimit, ministrat e rinj takohen sot me Kryeministrin Rama. Ky takim do të zhvillohet në Vlorë pasi dje Rama prezantoi Qeverinë e re, që është më e vogël në numër dhe gjysma janë femra. Kryeministri i dha anëtarëve të kabinetit mesazhin se vazhdimësia e tyre në 4 vite do të varet nga rezultatet e punës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *