Reagim nga -Shoqata Humanitare Cërvica-

BREZI I ARDHSHËM, NA FALNI! NA FALNI QË KEMI VËNË FITIMET MBI NJERËZIT DHE SUNDIMIN E EUROS MBI SUNDIMIN E VLERAVE! NGA NESER KOMUNA E KËRCOVËS NA SHKEL MBI VARRIN,GJAKUN DHE DJERSËN E TË PARVE TANË! NË VEND QË TË FILLOJN PUNIMET PËR REKULTIVIMIN E LOKACIONIT(MARRVESHJA ME ELEM-in) ATA PRETENDOJNË TË NA HUDHIN MBETURINAT E GJITH RAJONIT!
“MJAFTË LUAJTËT ME FATIN E POPULLIT QË FLIJOI TË GJTIHA PËR T’U BËRË FUNKSIONARË`

Shoqata Humanitare Cërvica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *