Pagat e ulëta dhe çmimet e larta rëndojnë mirëqenien e qytetarëve

Rreth 60 për qind e qytetarëve të Maqedonisë së Veriut, me të ardhurat që marrin, arrijnë…

Ngjyra e flokëve që ju përshtatet më shumë

Si të jeni brunia më e bukur? Përshtasni ngjyrën tuaj të flokëve me prerjen Nëse keni…

Cilat janë gabimet tipike që bëjnë femrat në menaxhimin e financave?

Po cilat janë tri gabimet tipike që femrat bëjnë në menaxhimin e financave? Gabimi nr.1: Kapriçot…

Zaev:”BE të përmirësojë gabimin historik me negociatat”

/TAR

Vuçiç: Shqiptarët duan të dominojnë Ballkanin!

/TAR

Sekreti për të menaxhuar kohën është…?

Në ka diçka që shkakton më tepër stres në ditët tona, është padyshim aftësia jonë për…

Balanca ideale mes të qenit nënë dhe grua në karrierë, a ekziston në të vërtetë?

Të jesh një nënë dhe që njëkohësisht punon, nuk është kurrë e lehtë. Të pasurit një…

Kasami: Asnjë mundësi koalicioni me BDI-në!

Euronews nisi transmetimet për Shqipërinë, Kosovën e Maqedoninë e Veriut

Dje kanë nisur transmetimet e pandërprera 24-orëshe nga Tirana stacioni më i ri televiziv i përkushtuar…

Dehari mesazh urimi për Ditën e Alfabetit

Duke ditur peshën e Kongresit të Manastirit i cili solli unifikimin e shkronjave shqipe, përgëzoj punën…