“Shoku im” kënga e re e Uran Dervishit

Për tekstin dhe muzikën e “Shoku im” është kujdesur Naim Gjoshi, Orkestrimi: Adis Ismaili, Regjia: Rrahim Ramadani, Video DOP & Edit: Daniel Joveski, Aktorë: Luan Dehari & Arian Ejupi, Producent: Arben Mehmeti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *