Imazhe të forta mes dy botëve, si jetojnë dhe si vuajnë njerëzit

E kemi dëgjuar shpesh shprehjen “Jeta është e padrejtë”. Dhe këtë e hasim përditë, në forma dhe vende të ndryshme.

Sot jetojmë mes dy botëve, ku disa njerëz vuajnë dhe ca të tjerë shfryjnë mes luksit.

Imazhet e mëposhtme, janë pjesë e realitetit, janë tronditëse dhe përcjellin emocione të forta.

 

 

 

bruimi Gazeta Shqip

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *