Gruevski: Është koha kur populli vendos me votë

“Kjo është koha kur popullivendos për zgjedhje dhe më i rëndësishëm është vlerësimi i tij për atë se…

Në debatin e sontëm në “Rruga drejt…”, të ftuarit e gazetares Arta Tahiri, debatojnë për krizën politike dhe zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

Mexhiti: Për programin tonë ne mbajmë përgjegjësi – urdhëroni ju dilni me ide .. Në debatin…

Derbi në ligen e volejbollit! Kv Shutova pret Kv Strumicen në Kërçovë.

Derbi në ligen e volejbollit! Kv Shutova pret Kv Strumicen në Kërçovë, Shutova kërkon fitore me…

VANHAUTTE: AMNEZI APO AMNESTI?

Ndërmjetësuesi belg Peter Vanhautte vazhdon me ironizimin e tij lidhur me zhvillimet e fundit politike në…

Fuere: VMRO po shkatërron trashigiminë e ish presidentit Trajkovski

Boris Trajkovski ishte President, lider vizionarë dhe i rrespektuar nga e gjithë bota. Kështu shkruan ish…

Omer Kaleshi i jep donacion 25 piktura qytetit të Shkupit

25 piktura të piktorit të njohur Omer Kaleshi do të jenë pjesë e galerisë së përhershme…

Mjegull në Strazhë, Mavrovë dhe Pletvar

Dukshmëri të zvogëluar në rrugë prej 30 deri 50 metra për shkak të mjegullës mëngjesin e…

Po mirë mo mirë, nga Agron Vrangalla

Po mirë mo mirë, Ja, e zëmë se u arrit marrëveshje për mediat, ja shkuam në…

Dyzetë bursa nga “Maqedonia 2025″ për sipërmarës dhe menaxher

“Maqedonia 2025″ publikoi shpallje publike për 40 pjesëmarrës që do të marrin bursa të plota për…