“Fshesa” prek “arrogantët dhe joprofesionistët” Lidhja Social Demokrate

“Fshesë për arrogantët dhe jo profesionistët nëpër institucione”. Lidhja Social Demokrate, partia e kryeministrit maqedonas Zoran…

Zaev: Do të ndërrohen më shumë se 1/3 e ministrave

Këshilli qendror i LSDM-së ka vendosur për shkarkimin e të gjithë organeve të partisë, gjashtë nënkryetarët,…

Lajme e fundit te dates 21.05.2019

Reka: Me 5 maj, të dilni sa më masivisht në votime, ta shpëtoni procesin Euro- Atlantik

Profesori Blerim Reka, i cili kandidoi për president në rrethin e parë të zgjedhjeve presidenciale në…

Flamuri në Kështjellën e Samoilit në Ohër, Qeveria e RMV me deklarata të ndara

Shqiptari u dënua me 1100 euro dhe u ndalua 5 vite për të hyr në Maqedoni.…

Takimi i kryeministrit Zaev me znj Mogerini para Konferencës të liderve nga Ballkani Perëndimor në Berlin

Kryeministri i vendit sot ka realizuar takimin e punës në Berlin me përfaqësuesen e lartë znj.Mogerini…