Aksion humanitar “Shporta e Ramazanit” në Kërçovë e rrethinë

Organizata humanitare “Kalliri i mirësisë” dega në Kërçovë, vazhdon me aktivitetet e saj, kësaj radhe, për…

Filipçe: Respekt për motrat medicianale që qëndruan në vijën e parë të frontit kundër Kovid-19

Ministri i shëndetësisë Venko Filipçe në profilin e tij në Facebook derisa u ka uruar Ditën…

Komisioni për Sëmundje Ngjitëse as sot nuk ka diskutuar për lehtësimin e masave

Sipas burimeve brenda komisionit, numri i lartë i të infektuarve edhe sot ka bërë që Komisioni…

Myftinia e Kërçovës paralajmëroi hapje të xhamive, masa mbrojtëse gjatë riteve fetare

Myftinia e Kërçovës me rastin e hapjes së paralajmëruar të xhamive nesër informon se ata i…

Sot do të diskutohet për lehtësim të masave

Trendi i rasteve të reja me Kovid-19, numri i të cilëve dje arriti 20, ndërsa pardje…

Fushata zgjedhore, pa tubime me qytetarët

Për herë të parë në Maqedoninë e pavarur, qytetarët me siguri do të jenë dëshmitarë të…

Kryetari i Kërçovës Fatmir Dehari, në festën e djeshme e cila u mbajt në Kala në Kërçovë, gjatë orës policore, me video-mesazh, kërçovarëve ua uroi 1 Majin.

Pagesa e ndihmës sociale sipas shkronjës së parë të mbiemrit

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton shfrytëzuesit e ndihmës sociale dhe ata që marrin para…

Njoftime të rëndësishme nga Minsitri Ademi

Në mbledhjen e sotme, Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi një sërë masash në…