Projekt për parandalim të parregullsive me fondet e BE-së

Me përkrahje financiare prej 250.000 euro nga BE-ja dhe me përvojën nga Lituania në Maqedoni, do…

BDI përjeton debakël dhe “shqelma” në Nerez të Shkupit, pritje nga një grusht banorësh …

Funksionarët më të lartë të BDI-së nuk janë mirëpritur ashtu siç kishin planifikuar në Nerez të…

Gjimnazistët me telashet e vjetra, testimi ekstern me gabime katastofale

Një pjes e madhe e gjimnazistëve ankohen se shumë pyetje nuk e kanë përgjigjen e saktë.…

Lëvizja BESA: Takim me asociacionin qytetar “MOST”

Lëvizja BESA vazhdon takimet e saja me partitë politike opozitare, shoqata joqeveritare dhe shoqërisë civile në…

Etiketime dhe fyerje për LR-PDSH, nga portale pa adresë dhe nga emra që nuk ekzistojnë!

Reagim për shtyp LR-PDSH Sulmet ndaj LR-PDSH nuk kanë të ndalur dhe atë nga aktorë të…

VMRO-DPMNE heq dorë nga funksionarët e përmendur në “bomba”?

Funksionarët e VMRO-DPMNE-së të përmendur në “bombat” e kreut të LSDM-së, Zoran Zaev nuk kanë mundësi…

Transparencë Maqedoni: Pesë skandalet e fundit në Maqedoni!

Në buletinin e fundit të Transparencë Maqedoni (TM) janë publikuar 5 skandalet e fundit që kanë…

Poposki: Maqedonia nuk do të shndërohet në kamp refugjatësh

Secili duhet t’i plotësojë obligimet e tij. Do të sigurojmë për çdo azilkërkues të bazuar në…

Bisedimet për mediat: Ja kërkesat e BDI-së

Riemërtimi i Radiotelevizionit maqedonas (RTVM) në Radiotelevizioni i Maqedonisë (RTM), kanali i parë të mbetet në…