Personave me të ardhura të ulëta automatikisht do t’u vazhdohet sigurimit shëndetësor

Drejtori i FSSHM-së Orhan Ramadani tha se si të ardhura të familjes konsiderohen të ardhurat personale…

Fillon takimi mes Kasamit dhe Ostrenit …

Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami dhe ai i partisë Uniteti, gëzim Ostreni, kanë filluar takimin…

Zëri i Uskanës: Emblema që i dha jetë një qyteti krenar! Përcjell nga komentet e qytetareve …

Tek sa Ai shpaloste programin për ta kthyer ëndrrën e kërçovarve në realitet, atë nuk ngurruan…

Analistët: Gruevski nuk duhet të reklamohet në evenimente qeveritare…

​Gruevski mori pjesë gjatë firmosje së marrëveshjes me kompaninë “Van Holl”. Mbajti fjalim me rastin e…

Federalizimi si shpresë për barazi, por mungon platforma

Propozimi për federalizimin e Maqedonisë (II) Shkelzen Lushaj: “E vërteta është se federalizimi trajtohet si ide…

The Star: Shkupi, një Disneyland madhështor helenistik

Sipas një opinioni të gazetarit dhe fotografit Cody Punter, Shkupi është shndërruar në një Disneyland madhështor…

S`ka marrëveshje , Van Hojte largohet drejt Brukselit

Pas një ore diskutim në klubin e deputetëve, përfaqësuesit e katër partive politike me ndërmjetësimin e…

Ekspertët e huaj përfshihen në pastrimin e listës zgjedhore

Lëvizje në drejtim të pastrimit të listës zgjedhore. Një ekspert i Fondacionit Ndërkombëtar të Sistemeve Zgjedhore…

Ja sa është buxheti i RTVM-së për këtë vit, mediat tjera mbeten te anashkaluara!…

Buxheti i Radio Televizionit të Maqedonisë (RTVM) për këtë vit do të jetë 21 milion Euro,…