Reagim nga -Shoqata Humanitare Cërvica-

BREZI I ARDHSHËM, NA FALNI! NA FALNI QË KEMI VËNË FITIMET MBI NJERËZIT DHE SUNDIMIN E…

BURSA, QYTETI I 800 MIJE SHQIPTAREVE (Video)

Diaspora ndihmon shkollat ne Kercove “SHOKE KLASE PERGJITHMONE”

Te nderuar Kercovare, une jem nga Kercova edhe jetoj ne SHBA. Merr pjese me nje organizat…

Shoqata “Uskana” USA ka realizuar fundjaven KAMPIN DIMEROR ’17

Fundëjava e kaluar te Kampi Dimëror 2017 ju kushtua rinisë Kërcovare që jeton në Amrikë dhe…

I riu nga Kërçova synon Parlamentin e Aargaut, për të përmirësuar imazhin e shqiptarëve

Kantoni i Aargaus zgjedh më 23 tetor 2016 parlamentin e ri kantonal. Në garë për të…

Froumi Rinor Kërçovar në Vjenë me nismë të re …

FORUMI RINORE KECOVAR NE VJENE HAPI EDHE KAPITULLINE E SAJE TE RIJE NE HISTORINE E SH.H.K.K…