Çmime të reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë bëri të ditur se nga mesnata do të ketë ulje të çmimit…

Ulet çmimi i derivateve të naftës

Nga mesnata derivatet e naftës do të shiten për 1 gjegjëishtë 1.5 denarë më lirë. Kështu…

Facebook do të lançojnë GlobalCoin vitin e ardhshëm

Facebook, do të krijojë një sistem qarkullimi të monedhës digjitale deri në vitin 2020. Sipas BBC-së…

KRRE për herë të parë do ta caktojë çmimin e karburanteve sipas metodologjisë së re

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) tani më e ka miratuar metodologjinë e re për llogaritjen e…

Euro të reja, rezistente ndaj lavatriçes, hekurit dhe ujit

Kartëmonedha të harruara në pantallonat xhinse dhe të vendosura rastësisht në makinë larëse? Ose nën hekur?…

“Bitcoin” si piramidat? BE paralajmëron për rrezikun e monedhave virtuale

Shqipëria u është bashkuar institucioneve kryesore financiare europiane që paralajmërojnë qytetarët për rrezikun e monedhave virtuale.…

Çdo i dyti në Maqedoni është i papunë

Çdo i dyti i ri në Maqedoni dhe Greqi është i papunë, çdo i treti në…

Maqedoni, huamarrja me letra shtetërore me vlerë në vitin 2018 do të arrijë 5.454 miliardë denarë

Vlera maksimale e nivelit të huamarrjes me dhënien e letrave shtetërore me vlerë në tregun vendor…

KRRE: Prej mesnatës, derivatet e naftës për gjysmë denarë më lirë

Çmimet me pakicë të benzinës, diselit dhe vajit ekstra të lehtë për amvisëri, prej sonte në…

Dizeli prej mesnatës lirohet me 1.5 denarë

Karburantet dizel prej sonte në mesnatë lirohen për 1,5 denarë për një litër, ndërsa çmimi i…