Kërkojnë favore seksuale nga studentet, denoncohen 15 profesor shqiptar në Maqedoninë e Veriut

Klubi Feminist që funksionon në kuadër të Parlamentit dhe Asociacionit Studentor pranë UEJL, tani disa javë është…

Shënohet 120 vjetori i Lidhjes së Pejës

120 vite nga themelimi i Besëlidhjes së Pejës. Për nder të kësaj dite do të zhvillohen…

Minare pa xhami

Ankara, 24 janar – Minarja e xhamisë që del nga liqeni i mbuluar me akull në…

Rrugëtimi 100 vjeçar pas vdekjes, i Ismail Qemalit

Në përkujtim të 100-vjetorit të vdekjes së Ismail Qemalit, Muzeu Historik Kombëtar do të organizojë një…

Shqipëria turistike destinacioni ynë …

#ShqipëriaTuristike 🇦🇱 përgjatë muajve janar – korrik 2018 🗓 ka mirëpritur 324 mijë vizitorë më shumë se një vit më…

Ndahet nga jeta veprimtari i pa lodhur, krijuesi letrar, poeti ynë Begzat Rrahmani!

(përmbledhje) KUJTIM… PËR SHKUARJEN NË AMSHIM TË POETIT KËRÇOVARË Begzat Rrahmani Ndahet nga jeta veprimtari i…