Të lutem burrë!

Ditë me rradhë vazhdojnë protestat në qytetet amerikane për vdekjen e afrikano-amerikanit të paarmatosur George Floyd…

Gjenerata pa ideal në kohë pandemie, nga Kujtim Kasami

Jetojmë në fund-dhjetëshin e dytë të shekullit XXI, siç duket vetëm teknikisht në kuptimin e zhvillimit…

Nga Kujtim Kasami – Ramazani, muaji i shkencës

“Mendja e një kombi është arsimi ndërsa zemra e tij është edukimi dhe morali i përgjithshëm”…

Tregetaret e politikes lene popullin pa atdhe, pa dinjitet, pa drejtesi – nga Prof. Lisen Bashkurti

Me keto qe po lexojme dhe shohim ne media per marreveshjen pazar midis Thacit dhe Vucicit,…

Koronavirusi vë në sprovë institucionet për vitin e ardhshëm shkollor në Maqedoninë e V.

Nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme në Maqedoninë e Veriut nuk do të kthehen në…

Mesazhe Ramazani – nga Kujtim Kasami

Ramazani është muaji më i bukur dhe ditët e tij janë ditët më të bekuara, ai…

(Jo)njohja e vitit shkollor 2019-2020

nga prof.Dr. Tahir Zajazi Nje shqetesim qe dua ta ndaj me Ju eshte dilema midis njohjes…

Agjërimi faktor për të formësuar veten tonë

Shkrua nga: Dr.Kujtim Kasami Agjërimi si formë e adhurimit është i vjetër dhe metodë e komunikimit…

Ramazani, muaji i edukimit

nga Dr.Kujtim Kasami Ndër tiparet e një njeriu të mençur është të jepet pas mirësive e…