Aleanca për Shqiptarët dega Kërçovë i përgjigjet pozitivisht iniciativës së përfaqësuesve të mërgatës për zgjedhjet lokale në Kërçovë!

Duke marrë parasyshë peshën shumë dimensionale dhe kontributin e vazhdueshëm që diaspora shqiptare e Kërcovës ka dhënë dhe jep në procese të ndryshme që zhvillohen në vend, në vecanti procese të cilat për emrues të përbashkët kan interesat madhore sh…

Read more