Shqipëria turistike destinacioni ynë …

#ShqipëriaTuristike 🇦🇱 përgjatë muajve janar – korrik 2018 🗓 ka mirëpritur 324 mijë vizitorë më shumë se një vit më…

I thoni lamtumirë stresit dhe humorit të keq, sporti u rikthen buzëqeshjen

Vera na fton të jemi në ajër të hapur: a do të kishte mundësi më të…

“Bitcoin” si piramidat? BE paralajmëron për rrezikun e monedhave virtuale

Shqipëria u është bashkuar institucioneve kryesore financiare europiane që paralajmërojnë qytetarët për rrezikun e monedhave virtuale.…

Indeksi i perceptimit të korrupsionit, Shqipëria shënon përkeqësim

Shqipëria ka shënuar përkeqësim në Indeksin e Perceptimit të Korrupsionit për vitin 2017, të publikuar mbrëmjen…

Rama jep detaje për shpalljen e 2018-ës, “Vit Mbarëkombëtar i Skënderbeut”

Kryeministri Rama jep detaje për vendimin e parë të qeverisë së re, shpalljen e 2018-ës, Vit…

Më 9 shtator do të mblidhet seanca e parë parlamentare për legjislaturën e re

Seanca e parë parlamentare për legjislaturën e re do të mblidhet më 9 shtator, në orën…