Ndalni përdorimin e Ranitidinës! Ilaçi u ndalua në Evropë

Ky ilaç ka përdorim të shpeshtë nga qytetarët sa herë ndiejnë probleme të stomakut, madje e…

13 viktima! Rritet numri i vdekjeve nga cigaret elektronike

Pas viktimës së nëntë në SHBA, nga ajo që njihet gjerësisht si “vaping”, e cila s’është…

Rezistenca ndaj antibiotikëve

“Më jep një antibiotik se jam ftohur!” Kjo është një shprehje që hasim shpesh nëpër ambientet…

Këto janë gjashtë shenjat e fshehta të problemeve me zemrën

Këto simptoma befasuese të sëmundjeve kronike të zemrës mund të paraqiten me vite para se të…

Urina juaj ndryshon ngjyrë nëse keni kancer

Një test i urinës, i cili e ndryshon ngjyrën nëse e detekton kancerin mund të ndihmojë…

Ja si duhet të veproni kur iu pickon bleta

Me siguri shumë prej juve tashmë kanë sjellë në mend herën ose herët kur jeni pickuar…

Si ta parandalojmë Alzheimerin, disa këshilla efikase

Stresi jo vetëm që rrit rrezikun e kancerit, sulmet në zemër dhe tru, por gjithashtu mund…

Fushatë për ngritjen e vetëdijes për kancerin në gji

Ministria e Shëndetësisë së bashku me Shoqatën për luftë kundër kancerit “Borka” sot me panel-diskutim e…

Televizori ndikon në peshën e fëmijëve

Qëndrimi para televizorit është një nga rreziqet për obezitetin tek fëmijët. Sipas studimit, fëmijët që luajnë…

Druri më i pisët se wc, por larja nuk mjafton: 5 këshilla për higjienën

Larja me ujë nuk është e mjaftueshme për të eliminuar mikrobet potencialisht vdekjeprurëse Duke analizuar rezultatet…