KE: Zgjedhjet janë të mundshme edhe më 24 prill

Komisioni Evropian sot e sqaroi qëndrimin e tij për zgjidhjen e krizës politike në Republikën e…

TEKNOLOGJI: Sistemet kompjuterike me gjeneratat e reja të proçesorëve do të funksionojnë vetëm me Windows 10

Konsumatorët e biznesit së shpejti do të ballafaqohen me një zgjidhje të vështirë dhe shkak për…

TEKNOLOGJI: Ktheni fotografitë e fshira nga smartfoni

Nëse aksidentalisht i keni fshirë, apo u janë fshirë fotografitë, kjo është një ndër zgjidhjet që…

TEKNOLOGJI: Ka startuar përditësimi i telefonëve Windows në Windows 10 Mobile në Europë

Pas muajsh pritjeje, Microsoft më në fund po fillon përditësimin e telefonëve Windows Phone 8.1 në…

87 % e politikanëve nga 193 shtete janë pjesë e rrjetit social Facebook

Përgjatë viteve të fundit, rrjeti social Facebook ka qenë platforma kryesore e komunikimit mes komuniteteve dhe…

TEKNOLOGJI: Galaxy S7, foto ‘live’ si iPhone

Galaxy S7, smartphone i ri i Samsung, i cili duhet të çelë siparin në shkurt, në…

TEKNOLOGJI: Xiaomi, larg pritshmërive

Rritja me ritme rekord të Xiaomi, i quajtur ndryshe dhe “Apple kinez”, nuk ka arritur pritshmëritë.…

Pamja e çuditshme e Will Forte

Ishte i nominuar në mbrëmjen e ndarjes së çmimeve “Critics’ Choice Awards” dhe për të tërhequr…

Çmimi i naftës, më i ulëti që nga viti 2003

Çmimi i naftës ka prekur pikën më të ulët që nga viti 2003. Sanksionet ndaj shtetit…

Farmacist në ndrim prej vitit 2018

Shtyhet afati me të cilin në secilin ndrim në barnatore do të ketë të punësuar nga…