Debat i ashpër mes Zaevit dhe kryeredaktorit të “Sitelit” Llatas

Televizioni kombëtar ‘Sitel’ që njihet si një nga mediumet e fuqishme mbështetëse të partisë në pushtet,…

Këshilli Gjyqësor përjashton mundësi për ndikim të tij ndaj gjykatave

Lidhur me kritikat e shpeshtuara se Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë dhe kryetari i saj…

12 maqedonas dhe vetëm 1 prokuror shqiptar në Akademinë për Gjykatës

Shqiptarët e Maqedonisë përfundimisht diskriminohen në formën më brutale e cila dëshmohet përmes listës përfundimtare të…

Kush e ka radhën të vritet deri sa është Aliu në pushtet?

SHPËTIM POLLOZHANI Në ditën e fillimit të Gjykimit të Grupit të Kumanovës, Ministri i drejtësisë, i…

Kujt po i drejtohet me këtë mesazh anëtari i Këshillit Opozitar, Kim Mehmeti?

Lidhur me mundësinë e bashkimit të opozitës shqiptare tash së fundmi ka reaguar edhe një ndër…

Gjimnazistët me telashet e vjetra, testimi ekstern me gabime katastofale

Një pjes e madhe e gjimnazistëve ankohen se shumë pyetje nuk e kanë përgjigjen e saktë.…

Volkswageni përgatit super-makinën elektrike

Volkswageni raportohet se është duke e zhvilluar veturën më të mirë elektrike për të rivalizuar “Chevrolet…

Lëvizja BESA: Takim me asociacionin qytetar “MOST”

Lëvizja BESA vazhdon takimet e saja me partitë politike opozitare, shoqata joqeveritare dhe shoqërisë civile në…

Etiketime dhe fyerje për LR-PDSH, nga portale pa adresë dhe nga emra që nuk ekzistojnë!

Reagim për shtyp LR-PDSH Sulmet ndaj LR-PDSH nuk kanë të ndalur dhe atë nga aktorë të…