Lajmerim nga Restorantet Dardania Balkan, vendim bashkë me Darsmorët!

Lajmerim nga Restorantet Dardania BalkanVendim bashkë me Darsmorët! Darsmat për 95% janë shtyerë për 20212% janë…

Përfitoni nga masat e qeverisë!

Te gjithe personat e papune qe jane paraqitur ne entin per punesin dhe ato qe kane…

Lakuriqësia e Zaevit përball nismës të Ali Ahmetit!

Me shkas,nga gazetari Bekim Adili Grepin që hodhi Ali Ahmeti,vrapoj me shpejtësi pas krimbit për ta…

Ftesa për bashkëjetesë & Kryeministër shqiptar

Në aspektin sociologjik janë trajtuar me decenie strukturalizmi dhe individualizmi si trajtesa për rolin dhe fuqinë…

Pikëpamjet raciste te K.Qullafkovës për bashkejetesën në Maqedoni!

Nuk është hera e parë që Katica Qullafkova, gjuhëtare apo edhe shkrimtare, siç e konsideron veten,…

Spastrimi etnik në Luginën e Preshevës vazhdon me sukses. Reagim nga Ilir Zenku

Në një postim në facebook kërçovari që jeton e vepron në SHBA por që ndjek çdo…

Kur duhet ta bëjnë vizitën e parë tek dentisti fëmijët

Shumë prindër të rinj pyesin se kur është koha e duhur që fëmija e tyre të…

Do më falni por nuk mund të hesht. -nga Leonora Saliju

Pas deklaratës së Deharit se në sezonin veror hapet amfiteatri në Kalan e Uskanës së lashtë…

Më 9 qershor fillon gjykimi për vdekjen e lehonës nga Kërçova në Spitalin “Sante Plus”

Në Gjykatën Themelore të Shkupit, më 9 qershor në ora 09:30 do të fillojë gjykimi për…