Më 9 qershor fillon gjykimi për vdekjen e lehonës nga Kërçova në Spitalin “Sante Plus”

Në Gjykatën Themelore të Shkupit, më 9 qershor në ora 09:30 do të fillojë gjykimi për…

Të lutem burrë!

Ditë me rradhë vazhdojnë protestat në qytetet amerikane për vdekjen e afrikano-amerikanit të paarmatosur George Floyd…

Çaj i ftohtë me limon për organizëm të fuqishëm

Tani që ditët e nxehta kanë mbërritur, një filxhan me çaj të ftohtë është ideali për…

Francezët largojnë shprehjet angleze nga fjalori

Franca ka njohtuar një listë me fjalë alternative për termat në gjuhën angleze, të tilla si…

RMV, Maskat të detyrueshme, policia ka gjobitur për mosmbajtje

Gjatë ditënatës së kaluar janë regjistruar 461 kundërvajtje për momsbajtje të maskës për mbrojtjen e fytyrës.…

Prej sot kafiteritë dhe restoranet fillojnë me punë

Prejse ishin mbyllur më 13 mars për shkak të gjendjes së jashtëzakonshme, kafiteritë dhe restoranet në Maqedoninë…

MJAFT i hodhët në kosh, bishtat e qershive janë një mrekulli e vërtetë për organizmin

I kishim pritur prej kohësh dhe tani që i gjejmë në çdo stendë të mundshme në…

Studentët e “Gazetarisë” nisin fushatë sensibilizuese për tekstet e këngëve që shfaqin femrën si objekt s*ksi

Nisur nga tendenca e këngëtarëve shqiptarë e atyre kosovarë, për të trajtuar femrën si objekt seksi…

Maqedonia e Veriut heq kufizimet, por nuk hap kufirin me Shqipërinë

Maqedonia e Veriut duke nisur nga kjo e mërkurë nuk do të ketë më kufizim të…