Çka fshihet pas kredive të shpejta?

QYTETARËT PO MBYTEN NË “KREDITË E SHPEJTA”: PËR DY VJET BORXHI ËSHTË RRITUR PËR 170 PËR QIND

  • Shuma e “kredive të shpejta” të miratuara për dy vjet është rritur trefish
  • Pas shoqërive me rritjen më të shpejtë financiare të cilat i plasojnë kreditë e shpejta famoze si pronarë paraqiten kryesisht kompani nga Bullgaria, Letonia dhe Estonia.
  • Deri para ca kohësh shkalla e shpenzimeve të përgjithshme të këtyre kredive të shpejta “pa interes” ishte deri në 500%, 600% në vit, por tani ligjërisht është kufizuar maksimum në 55%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *