Kercovari Dr Rezeart Dalipi m-r. sci specijalist ortoped pjese e ekipit te ortopedeve qe merren me implantimin e protezave modulare te pacientet qe kan tumore te eshtrave!

Kercovari Dr Rezeart Dalipi m-r. sci specijalist ortoped pjese e ekipit te ortopedeve qe merren me implantimin e protezave modulare te pacientet qe kan tumore te eshtrave! Dr. Rezeart Dalipi specijalist ortoped kirurg i punesuar ne Klinike e Ortopedise ne Shkup eshte pjese e ekipit te ortopedeve qe merren me implantimin e protezave modulare te pacientet qe kan tumore te eshtrave! Ne kliniken e Ortopedise per here te pare eshte bere edhe implantimini ketyre protezave te pacient me tumor te kukut ! Me heret keto lloj operacionesh beheshin jashte shtetit dhe fondit i kushtonte rreth 50 000 euro nje operacion. Fal ketyre mjekve te trajtuar ne Hamburg te Gjermanise keto lloj protezash vendosen edhe ne kliniken e Shkupit te pacientat me tumor te ekstremiteteve te siperme dhe te poshtme dhe ate proteza te krahut, te kukut dhe te gjurit qe mundet te behet dhe rekonstruimi i gjithe ekstremitetit me kesij lloj protezash!

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *