Shoqata Uskana ka kënaqësi të shpalli konkursin për bursën USKANA 2020

Për të gjithë studentët shqiptarë që jetojnë ne SHBA kanë një mundësi, po ju bashkangjisim postimin e plotë:

Të dashur studentë,
Shoqata Uskana ka kënaqësi të shpalli konkursin për bursën USKANA 2020.
Edhe sivjet Shoqata Uskana do të ndajë 2 bursa në shumë prej nga $2,500 për 2 studenta Shqiptarë që jetojnë dhe studjojnë në SHBA.
Ftojmë të gjithë studentët të aplikojnë jo më vonë se 20 Mars 2020. Aplikacionet pas kësaj date nuk do të merren në konsideratë.
Dokumentat e nevojshme për të plotësuar aplikacionin janë të numëruara në linkun e aplikacionit më poshtë.
Suksese!

https://docs.google.com/…/1FAIpQLScKjVPeq5cAq2peYc…/viewform

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *