Presidenti i Këshillit Evropian, Charles Michel, do të vizitojë Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut sot

Kjo konfirmohet nga agjenda zyrtare e publikuar nga Këshilli Evropian.Presidenti i Këshillit Evropian viziton Shqipërinë një…

Maqedonia e Veriut, kthim pas në luftën kundër korrupsionit

Maqedonia e Veriut është radhitur në vendin e 106-të në Indeksin e Perceptimit të Korrupsionit për…

Më ftohtë në Berovë, -11 gradë, 11 centimetra borë në Mavrovë

Sot në mëngjes më ftohtë ka qenë në Berovë, -11 gradë Celsius, ndërsa temperaturë maksimale prej…

Grubi: Vendimi është marr, BDI do të dal e vetme në zgjedhje

Asnjë nga partitë shqiptare në opozitë, e vetme nuk mund të fitojë ndaj BDI-së, thekson Artan…