Francezët largojnë shprehjet angleze nga fjalori

Franca ka njohtuar një listë me fjalë alternative për termat në gjuhën angleze, të tilla si…

RMV, Maskat të detyrueshme, policia ka gjobitur për mosmbajtje

Gjatë ditënatës së kaluar janë regjistruar 461 kundërvajtje për momsbajtje të maskës për mbrojtjen e fytyrës.…

Prej sot kafiteritë dhe restoranet fillojnë me punë

Prejse ishin mbyllur më 13 mars për shkak të gjendjes së jashtëzakonshme, kafiteritë dhe restoranet në Maqedoninë…

MJAFT i hodhët në kosh, bishtat e qershive janë një mrekulli e vërtetë për organizmin

I kishim pritur prej kohësh dhe tani që i gjejmë në çdo stendë të mundshme në…

Studentët e “Gazetarisë” nisin fushatë sensibilizuese për tekstet e këngëve që shfaqin femrën si objekt s*ksi

Nisur nga tendenca e këngëtarëve shqiptarë e atyre kosovarë, për të trajtuar femrën si objekt seksi…

Maqedonia e Veriut heq kufizimet, por nuk hap kufirin me Shqipërinë

Maqedonia e Veriut duke nisur nga kjo e mërkurë nuk do të ketë më kufizim të…

Mision i pamundur? Me pak fantazi këta njerëz kanë zgjidhur çdo gjë

Truri është një mister që shumë njerëz do të donin të zgjidhnin. Por ndonjëherë është shumë…

Maqedoni e Veriut: Çdo i dyti adoleshent shpreh probleme të shëndetit mendor

Pothuajse gjysma e fëmijëve nga mosha 11 deri në 15 vjeç në Maqedoninë e Veriut, që…

Maqedonia e Veriut hoqi orën policore, ende s’ka vendim për kufijtë

Maqedonia e Veriut hoqi të gjitha kufizimet e lëvizjes brenda këtij shteti duke nisur nga dita…