Përfitoni nga masat e qeverisë!

Te gjithe personat e papune qe jane paraqitur ne entin per punesin dhe ato qe kane page minimale perfitojne.

Regjistroni nr personal nga leternjoftimi apo pasaporta dhe shikoni a jeni ne liste dhe sa denar fitoni.

http://www.kupuvamdomasno.gov.mk/

Numri i identifikimit të futur nuk është në listën e qytetarëve që u takon mbështetja financiare sa i përket kësaj mase.

Nëse i përkisni ndonjërit prej grupeve të mëposhtme të qytetarëve, ju lutemi dërgoni dokumentacionin si dëshmifinansiskimerki@gs.gov.mk

  • Qytetarë me të ardhura të ulëta që do të marrin 9.000 denarë në kartelën pagesore një herë: Ata janë përfitues të ndihmës sociale dhe të papunësuar të regjistruar si punëkërkues aktivë në APRMV deri në datë 22.05.2020, të cilët kanë realizuar të ardhura neto deri në 180.000 denarë në vitin 2019 dhe të ardhura neto deri në 60.000 den. në periudhën janar – prill gjatë vitit 2020 në përputhje me të dhënat e DAP-it;
  • Të punësuarit me të ardhura të ulëta do të marrin 3.000 denarë me kartelën pagesore një herë: Këta janë persona që janë në marrëdhënie të punës dhe që për periudhën janar – prill në vitin 2020 kanë realizuar të ardhura vetëm në bazë të pagës dhe kompensimeve të pagës në vlerë neto që jo më shumë se 60.000 denarë me kohë të plotë, sipas të dhënave të DAP-it. Këta persona do të marrin gjithashtu vauçer për turizëm vendor prej 6.000 den. përmes masës së forcimit të turizmit vendor nga Ministria e Ekonomisë
  • Të rinjtë që do të marrin 3.000 denarë në kartelën pagesore: Personat që kanë mbushur 16 vjeç dhe jo më shumë se 29 vjet (përfshirë 22.05.2020), pjesëmarrës aktivë në arsimin e mesëm shtetëror dhe arsimin e lartë universitar;
Грб на Република Северна Македонија

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut

Bulevardi Ilinden nr.2, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Përmbajtja e kësaj faqe mund të botohet pa leje të veçantë, por duke iu referuar burimit.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *