Reagim nga -Shoqata Humanitare Cërvica-

BREZI I ARDHSHËM, NA FALNI! NA FALNI QË KEMI VËNË FITIMET MBI NJERËZIT DHE SUNDIMIN E…

BURSA, QYTETI I 800 MIJE SHQIPTAREVE (Video)

Diaspora ndihmon shkollat ne Kercove “SHOKE KLASE PERGJITHMONE”

Te nderuar Kercovare, une jem nga Kercova edhe jetoj ne SHBA. Merr pjese me nje organizat…

Shoqata “Uskana” USA ka realizuar fundjaven KAMPIN DIMEROR ’17

Fundëjava e kaluar te Kampi Dimëror 2017 ju kushtua rinisë Kërcovare që jeton në Amrikë dhe…

I riu nga Kërçova synon Parlamentin e Aargaut, për të përmirësuar imazhin e shqiptarëve

Kantoni i Aargaus zgjedh më 23 tetor 2016 parlamentin e ri kantonal. Në garë për të…

Froumi Rinor Kërçovar në Vjenë me nismë të re …

FORUMI RINORE KECOVAR NE VJENE HAPI EDHE KAPITULLINE E SAJE TE RIJE NE HISTORINE E SH.H.K.K…

Bledianin do të kemi mundësi për ta dëgjuar në 13 mars 2016, Recitalin Muzikor ‘AMA’ 2016, Ed.3

Blediani është student i vitit të tretë në Lake Zurich High School. Përveç aktiviteteve artistike, ai…

Vjosa, kthehet për të tretën herë në këtë Recitalin Muzikor ‘AMA’ 2016, Ed.3

Vjosa, kthehet për të tretën herë në këtë recital, së bashku me nxënësit e tjerë, si…

Shoqata Humanitare Kulturore “Kërçova” në Wien

Nga mbledhja e majtur me date 30 .01.2016 ne SH.H.K.KERCOVA NE WIEN u formua KRYESIA E…

Shoqata “USKANA” në Sh.B.A Prezanton: Recitalin Muzikor ‘AMA’ 2016, Ed. 3

“Një piano, katër duar!” Zhanri, “piano duet” erdhi në popullaritet në gjysmën e dytë të shekullit…