Empatia për tjetrin?! Sistemi i ri që do të lindë pas CoVid-19?

Sot nuk ka gjë më urgjente se sa kontrolli i dy cunameve – shëndeti publik dhe…

Sërish ulet çmimi i derivateve në RMV, benzina për 5 denarë, dizeli për 3 denarë

Komisioni Rregullator për Energjetik ka vendosur që përsëri të ulë çmimet e derivateve të naftës. Çmimi…

SAShK nuk pajtohet me propozimin e Zaevit për të ulur pagat në administratë

Sindikata e Pavarur e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SAShK) nuk pajtohet me propozimin e LSDM-së për…

Zaev: Pagë minimale për kryeministrin, administratën dhe gjykatësit, për qytetarët dhe firmat mbështetje financiare

Të gjithë funksionarët në muajin prill dhe maj do të marrin pagë minimale prej 14.500 denarë…

Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

Nga mesnata çmimet e derivateve do të lirohen mesatarisht me 2,82 për qind, kështu vendosi Komisioni…

FMN: Politika monetare dhe sistemi bankar janë në gjendje stabile

Politika monetare është adekuate, ndërsa sistemi bankar është i shëndoshë, është konfirmuar në Raportin për Republikën…

Shqiptarët më të varfërit në Maqedoni, paguajnë taksa e s’marrin asgjë (Dokument)

Maqedona vazhdon të përballet me mungesë të kohezionit social dhe ekonomik si dhe dallime në zhvillim…

RMV, çmime të reja të derivateve të naftës

Dizeli dhe vaji ekstra i lehtë për amvisëri nga mesnata do të lirohen për 1.5 denarë,…

Metali që kushton 5 herë më shumë se ari

Të gjithë vlerësojnë arin si metalin më të çmueshëm. Por radiumi është një tjetër metal, i…

Çka fshihet pas kredive të shpejta?

QYTETARËT PO MBYTEN NË “KREDITË E SHPEJTA”: PËR DY VJET BORXHI ËSHTË RRITUR PËR 170 PËR…