Lakuriqësia e Zaevit përball nismës të Ali Ahmetit!

Me shkas,nga gazetari Bekim Adili Grepin që hodhi Ali Ahmeti,vrapoj me shpejtësi pas krimbit për ta…

Më 9 qershor fillon gjykimi për vdekjen e lehonës nga Kërçova në Spitalin “Sante Plus”

Në Gjykatën Themelore të Shkupit, më 9 qershor në ora 09:30 do të fillojë gjykimi për…

Prej sot kafiteritë dhe restoranet fillojnë me punë

Prejse ishin mbyllur më 13 mars për shkak të gjendjes së jashtëzakonshme, kafiteritë dhe restoranet në Maqedoninë…

Studentët e “Gazetarisë” nisin fushatë sensibilizuese për tekstet e këngëve që shfaqin femrën si objekt s*ksi

Nisur nga tendenca e këngëtarëve shqiptarë e atyre kosovarë, për të trajtuar femrën si objekt seksi…

Maqedoni e Veriut: Çdo i dyti adoleshent shpreh probleme të shëndetit mendor

Pothuajse gjysma e fëmijëve nga mosha 11 deri në 15 vjeç në Maqedoninë e Veriut, që…

Maqedonia e Veriut hoqi orën policore, ende s’ka vendim për kufijtë

Maqedonia e Veriut hoqi të gjitha kufizimet e lëvizjes brenda këtij shteti duke nisur nga dita…

OSBE-ja me kritika për mosefikasitetin e gjyqësorit në Maqedoninë e Veriut

Pushteti gjyqësor në Maqedoninë e Veriut sërish është vënë në shënjestër të kritikave të bashkësisë ndërkombëtare,…

BFI-ja sot hap dyert e xhamive për besimtarët mysliman

Prej sot Bashkësia Fetare Islame (BFI) ka vendosur që t’i hap dyert për besimtarët pas mbylljes…

Lehtësim i mundur i masave në segmentet më pak të rrezikshme

Nëse nuk ka një rritje dramatike të numrit të personave të infektuar me virusin Kovid-19, është…