Klasifikimi i FBI-së: Ja shenjat më të rrezikshme të horoskopit

Brenda personalitetit të qenies njerëzore, zënë vend të dyja anët e medaljes, e mira ashtu si…

Fjetja herët i bën mirë Tokës, emetohet më pak CO2

Fjetja herët i bën mirë planetit. Ekspertët e energjisë thonë se nëse do të flinim dy…

Para dhe pas koronavirusit/ Ja 5 gjërat që nuk do ndryshojnë pas pandemisë Covid 19

Koronavirusi do të ndikojë në humbjen e mijërave personave, por edhe në ndryshimin e mënyrës sonë…

“Netflix” ul cilësinë, për të zvogëluar ngarkesën në internet

Kanali televiziv “Netflix” do të zvogëlojë cilësinë e videove në shërbimet e tij në Evropë, për…

Mark Zuckerberg dhuron 720 mijë maska të emergjencës

Shefi i Facebookit, Mark Zuckerberg ka thënë se kompania e tij do të dhurojë 720 mijë…

Askujt nuk i jepet një mundësi e dytë për të krijuar një përshtypje të parë; Këto rregulla të mirësjelljes duhet t’i dimë të gjithë

Një zonjë apo zotëri nuk dallohet nga trashësia e kuletës, por nga mënyra se si sillet…

Do të flije në një hotel për një euro nata ? Në këmbim do jesh poshtë kamerave për 24 orë . Në Japoni mundesh.

Hotel që kushton një euro ? Nuk është utopi, ekziston me të vërtetë dhe ndodhet në…

Cilat janë gabimet tipike që bëjnë femrat në menaxhimin e financave?

Po cilat janë tri gabimet tipike që femrat bëjnë në menaxhimin e financave? Gabimi nr.1: Kapriçot…

HOROSKOPI DITOR, E HËNË 9 SHTATOR 2019

Dashi Pas një mjaft të lodhshme do të keni mundësi që të gjeni qetësinë. Po ashtu…