Cilat janë gabimet tipike që bëjnë femrat në menaxhimin e financave?

Po cilat janë tri gabimet tipike që femrat bëjnë në menaxhimin e financave? Gabimi nr.1: Kapriçot…

Sekreti për të menaxhuar kohën është…?

Në ka diçka që shkakton më tepër stres në ditët tona, është padyshim aftësia jonë për…

Balanca ideale mes të qenit nënë dhe grua në karrierë, a ekziston në të vërtetë?

Të jesh një nënë dhe që njëkohësisht punon, nuk është kurrë e lehtë. Të pasurit një…

“New York Times” më 1913: Pse Austria e krijoi Mbretërinë e Shqipërisë, në pritje të një princi dhe me kryeqytet Elbasanin

Në 31 gusht të vitit 1913, pak më shumë se 9 muaj pas shpalljes së pavarësisë…

Mania pas emërtimeve të huaja i kushton shumë gjuhës shqipe

Për t’u treguar sa më modernë e europianë, ne shqiptarët na ka përfshirë edhe një mani…

Për tre muaj Facebooku ka larguar 11.6 milionë postime me të cilat u abuzuan fëmijët

Facebooku i ka publikuar shifrat më të reja me të cilat i thekson përpjekjet e veta…

Nvidia përshpejton serverët ARM

Në konferencën e sivjetme High Performance Computing (HPC 2019) Nvidia do ta lansojë një platformë referente…

Pse jemi të varur nga telefoni? Shkenca ka përgjigjen!

Përgjigja klasike për arsyen pse e keni kaq të vështirë të lini telefonin tuaj në shumicën…

Google Play Protect bllokon aplikacionet e shpejta të Xiaomit

Ashtu si telefonat e tjerë kinezë, pajisjet Android Xiaomi vijnë me një ndërfaqe të modifikuar të…

47 vite nga Kongresi i Drejtshkrimit të Gjuhës Shqipe

Sot bëhen 47 vite kur hapi punimet Kongresi i Drejtshkrimit të Gjuhës Shqipe. Në Kongresin e…