Paralajmërojnë ekspertët botërorë: Ja rreziku që na kanoset pas pandemisë së koronavirusit!

Pasi të ketë kaluar faza akute e urgjencës së koronavirusit, ekziston rreziku që të shihni shfaqjen…

Dita Ndërkombëtare e Tokës, ja mesazhi i Ambasadës së BE-së

Ambasada e Bashkimit Europian ka dhënë një mesazh të rëndësishëm, në ditën ndërkombëtare të ditës së…

Ujërat termale të Shqipërisë, për shërimin e çdo sëmundjeje

Shqipëria është e bekuar me të gjitha thesaret që natyra mund të ofrojë. Vargmale të larta…

Para dhe pas koronavirusit/ Ja 5 gjërat që nuk do ndryshojnë pas pandemisë Covid 19

Koronavirusi do të ndikojë në humbjen e mijërave personave, por edhe në ndryshimin e mënyrës sonë…

“Kontrollojeni jetën tuaj” edhe gjatë pandemisë

Pandemia e koronavirusit jo vetëm që kërcënon shëndetin fizik të miliona njerëzve në botë, por ndikon…

2 objektet më të ndotura me baktere që duhet t’i pastrojmë çdo ditë, por nuk e bëjmë

Larja e duarve shpesh është një rregull shumë i mirë, por ajo që nuk na shkon…

Nga drita deri tek sasia e ujit që duan; Ja disa këshilla thelbësore rreth kujdesit të bimëve dhe luleve

Kur të blini lule, mendoni mirë për zgjedhjen që bëni, sepse luleve duhet përshtatur ambientin ku…

Eksperti i OKB: Kriza e karkalecave do të përhapet, rrezikon ushqimin e 25 milionë njerëzve!

Teksa bota lufton pandeminë e koronavirusit COVID-19, miliona njerëz në Afrikë e në Lindjen e Mesme…

E gjithë bota në ankth/ Del harta e vendeve më të prekur, Italia dhe SHBA të parat

Thuajse gjithë bota veç disa vendeve të treta në Afrikë, Amerikën Qendrore apo Azi janë të…