Klasifikimi i FBI-së: Ja shenjat më të rrezikshme të horoskopit

Brenda personalitetit të qenies njerëzore, zënë vend të dyja anët e medaljes, e mira ashtu si…

Nikolla Tesla- Njeriu që i dha “dritën” e re botës

ë këto ditë të shek. XXI shumëkush mund të pyesë se përse i detyrohemi kaq shumë…

OH “Kalliri i Mirësisë” – dega në Kërçovë sot më datë 22.04.2020 ( e mërkurë), filloi me shpërndarjen e pakove për fazën e dytë.

Sot u shpërndanë pako me produkte ushqimore dhe higjienike, pako me nga 10 kg. këmbë pule…

Ujërat termale të Shqipërisë, për shërimin e çdo sëmundjeje

Shqipëria është e bekuar me të gjitha thesaret që natyra mund të ofrojë. Vargmale të larta…

Bota duhet të përgatitet për pasojat e ndryshimit të klimës, thotë UNHCR-ja

Ndryshimet e klimës do të shkaktojnë zhvendosjen e miliona njerëzve nga shtëpitë e tyre, dhe bota…

Mjekët britanikë nxjerrin miliona duke riparuar virgjërinë e vajzave myslimane

Një hetim i gjerë tregon se mjekët britanikë po fitojnë miliona duke kryer operacione “sekrete” për…

“Daily Mail” shkruan për Shqipërinë, tregon bukuritë e vendit

“Daily Mail “ka publikuar një reportazh të Thomas W. Hodgkinson që ka vizituar jugun e Shqipërisë…