Google, me aplikacion që zbulon sëmundjet me ‘smartphone’

“Senosis” do të masë nëpërmjet fotokamerës, hemoglobinën, rrahjet e zemrës dhe nivelin e bilirubinës, ndërkohë që…

Vjen Facebook TV, quhet “Watch”

Pas shumë thashethemeve për “Facebook TV”, ai vjen vërtetë. Rrjeti social me 2 miliardë përdorues publikon…

Prindër dixhitalë? 5 rregulla për të rifituar komunikimin e humbur me fëmijët

Të gjithë ne i kemi parë “këto” lloj prindërish: ata që e kalojnë kohën me fëmijët…

Google Earth shton pamje live të parqeve kombëtare dhe pikave turistike

Tashmë pjesë e saj do të jenë përmbajtjet live. Seksionin Voyager, me anë të cilit përdoruesit…

Samsung Galaxy S8-ta: telefoni i së ardhmes

Nuk ka dyshime se Samsung është lideri i tregut sa i takon teknologjisë së ekraneve dhe…

RCHAEOPTERYX (aeroplani pa motor) – PERSONAL AIRCRAFT – ALL-IN-ONE

Avioni Archaeopteryx është shumë i zhdërvjellët, e thjeshtë për montim-çmontim dhe të fluturojnë dhe ka karakteristika…

Inteligjenca, disa faktorë që ndikojnë

Inteligjenca është përkufizuar në mënyra të ndryshme që përfshijnë termat: mendim abstrakt, të kuptuarit, komunikimi, arsyetimi,…

Zbulim i ri, jeta në Tokë mund të jetë mbi 4 miliardë vjeçare

Shkencëtarët nuk qenë të aftë të përcaktojnë me saktësi kohën se kur janë formuar fosilet, ato…

Një zemër e shëndetshme ul rastet e çrregullimeve mendore

Ndërsa po rritet në mbarë botën numri i popullsisë së moshuar, do të rritet edhe numri…

Përse kaq shumë meteorë bien në Siberi?

Rajoni më i madh i Rusisë duket si një magnet për meteorët, të cilët bien nga…