Risia e “whatsapp”/ Injoron chat-et e padëshiruara

Whatsapp është duke punuar prej kohësh për gjetjen e një mënyre injorimi të bisedave të padëshiruara,…

Tokio instalon tualete publike transparente në parqet e qytetit

Tokio e ka çuar pastërtinë dhe sigurinë e tualeteve publike në një tjetër nivel. Tualete publike…

Problemet që mund të shkaktojë përdorimi i teknologjisë

Nëse nuk jeni duke ndjekur një program ose plan gjatë izolimit, por po e kaloni pjesën…

Messenger Rooms, përgjigjja e Facebookut për Zoomin

Rrjeti më i madh social në botë, Facebook, i është vënë pas Zoomit, platformës për video-konferenca.…

Satelitët do të ndihmojnë në kërkimin e plastikës në oqeane

Gjuetia e plastikës në oqeane bëhet më e lehtë falë satelitëve: vëzhgimet e tyre, të analizuara…

Tanë që jemi në karantinë dhe flasim më shumë me njëri-tjetrin, “WhatsApp” bën ndryshimin që e donim të gjithë

Në këto ditë izolimi për shkak të masave që janë marrë për frenimin e pandemisë së…

Google së shpejti do të jetë edhe kartë pagesash

Kompania Google është duke zhvilluar kartën e saj të debitit, si ‘fizike’ ashtu edhe ‘virtuale, e…

Ferrari me logon e vet në pjesë të respiratorëve

Te Ferrari, në mënyrë aktive vazhdojnë që të bashkëpunojnë me shumë partner të lëmive të ndryshme…

Tani biseda në Instagram edhe në desktop

Instagrami po e bën edhe më të lehtë për të dërguar mesazhe direkte. Kompania ka konfirmuar…