Sekreti për të menaxhuar kohën është…?

Në ka diçka që shkakton më tepër stres në ditët tona, është padyshim aftësia jonë për…

“New York Times” më 1913: Pse Austria e krijoi Mbretërinë e Shqipërisë, në pritje të një princi dhe me kryeqytet Elbasanin

Në 31 gusht të vitit 1913, pak më shumë se 9 muaj pas shpalljes së pavarësisë…

Mania pas emërtimeve të huaja i kushton shumë gjuhës shqipe

Për t’u treguar sa më modernë e europianë, ne shqiptarët na ka përfshirë edhe një mani…

Këndvështrim nga Artan Dika – Vetëm thash tua kujtoj se ku jemi …

Në një postim në facebook Artan Dika paraqet zhvillimin e Kinës dhe ritmin e ndërtimit të…

Muri Madh Kinez, që nuk i ruajti nga sulmet!

Kjo kryevepër botërore, fillon kur fortifikimet e ndërtuara nga shtetet e ndryshme të lashta kineze gjatë…

Porosia ime drejtuar liderit Ali Ahmeti “BDI për të cilën kanë nevojë shqiptarët!” – Opinon nga Bekim Adili

Porosia ime drejtuar liderit Ali Ahmeti   BDI për të cilën kanë nevojë shqiptarët! Në prag të…

Ali Ahmeti përballë “fshesës” të Zaevit – Editorial nga Bekim Adili!

Zgjedhjet presidenciale nxorrën një rezultat të disfavorshëm për partin e kryeministrit Zaev.Kjo situatë e detyroj Kryetarin…

Ju “o patriotë miop”, shani tani opozitën shqiptare pse e mbështesin Pendaroskin! nga Bekim Adili

Nuk doja realisht që të ulesha dhe të shkruaj për atë që ndodhi dje, rreth shkrimit…

Unë shkruaj e do të vazhdoj të shkruaj për ato që më kuptojnë e që në kauza besojnë!

Reagim me shkas nga Bekim Adili Për të sqaruar njerëzit e vërtet të gjakut e gjuhës…

Disa nga komente për editorialin nga Bekim Adili; Për ato që ndjejn “dhimbje”,për komb e atdhe!

Pasho Maksuti Editoriali ka saktesi parimore por eshte mjaft siperfaqesor. Duhet thene se thelbi i shkakut…