Më shumë kontroll në kufinjtë e vendeve Shengen

Vendet anëtare i kërkuan Komisionit Europian të përgatisë masat për zgjatjen e kontrolleve kufitare deri në…

Maqedoni: data e zgjedhjeve në pikëpyetje ?! …

Në Maqedoni po vazhdon debati rreth datës së zgjedhjeve të parakohshme parlamentare. Derisa opozita kërkon shtyerjen…

Qeveria VMRO-BDI i shpallë ‘luftë’ BE-së… !

Qeveria e drejtuar nga VMRO-BDI, e zhytur në krim  dhe korrupsion ka filluar në fushatë kundër…

Maqedonia vazhdon të zhytet në borxhe!

Ministria e financave sot do të kërkoj huazim të ri gati 9 milion euro nga kreditorë…

PSE IKIN TË RINJTË NGA VENDI? Në Mbrëmje me Agim Poshka

Teme e rendesishme. Mendime te vlefshme. Duhet te bisedohet sa me shpesh e sa me hapur…

Universiteti ‘Damjan Gruev’ fillon me punë këtë vit, ‘Nëna Terezë’ më 2017

Disa nga drejtimet e Universiteti maqedonas për mbrojtje dhe siguri “Damjan Gruev”do të fillojnë të punojnë…

Asistenti dixhital Cortana do tu përkujtojë përdoruesve premtimet e bëra

TEKNOLOGJI Asistenti dixhital Cortana është një nga risitë që Microsoft zhvilloi me qëllimin për tu dalluar…

Spektakli i fluskës që ngrin

Një spektakël mahnitës ajo e fluskave që ngrijnë në temperatura mjaft të ulëta. Filmimet tregojnë procesin…

Polemika për Universitetin e ri, PDSH-ja akuzon BDI-në: “Damjan Gruev” në gjuhën angleze dhe maqedonase

Propozimi për themelimin e universitetit të ri publik “Damjan Gruev” ka nxitur polemika dhe reagime në…

Dimri godet Azinë, regjistrohen 50 viktima nga i ftohti në Taivan …

Një front i acartë është përplasur mbi Azinë lindore duke u bërë shkak për mbi 50…