Që nga themelimi i saj më 17 Shkurt 2014 është në rritje dhe vazhdon të jetë një nga portalet më të preferuar për shumë shqiptarë. UskanaSot është lansuar me qëllim për të ofuar një qasje të lehtë në informata dhe argëtim për përdoruesit tipik shqiptarë të uebit.
Përmbajtja e ofruar nga UskanaSot vazhdon të pasurohet çdo ditë e më shumë. Krahasuar me ditët e para, ku përmbajtja ishte thjesht nyje të faqeve shqipëtare.

<meta name="google-site-verification" content="htuHNdg8HDIJBb4US1SVc0QnJQWAsczkLmqeg9PNYwE" />